Senaste nyheterna

Maj 25, 2018

Bactiguards nya styrelseordförande om bolagets framtidsutsikter


Vid Bactiguards årsstämma i början av maj valdes Jan Ståhlberg till ny ledamot och ordförande i Bactiguards styrelse. Om sitt intresse för Bactiguard och om sin syn på bolagets framtidsutsikter, förklarar han utförligt i en artikel i Dagens Industri.
 
Januari 11, 2018

Team Bactiguard växer med Tsegai Gebremeskel

Från och med årsskiftet har Team Bactiguard en ny medlem, den unga och mycket lovande tennistalangen Tsegai Gebremeskel. Med satsningen på Team Bactiguard är medicinteknikföretaget Bactiguard en av de största sponsorerna av svensk tennis.
 
November 28, 2017

Bactiguard i toppen av Stockholmsbörsens mest jämställda bolag

Bactiguard var en av fyra finalister till AllBrightpriset, som tilldelas det bolag på Stockholmsbörsen som gjort den mest betydande insatsen för att driva företaget mot en mer jämställd verksamhet under det gångna året. 

 

Senaste pressmeddelanden

Maj 16, 2018

Kommuniké från Bactiguard Holding ABs (publ) årsstämma

Vid Bactiguard Holding ABs (publ) årsstämma den 16 maj 2018 fattades följande beslut:

Maj 08, 2018

Delårsrapport för första kvartalet 2018

Första kvartalet (januari-mars 2018) Under första kvartalet levererades BIP-produkter till ett värde av 7,3 (2,8) Mkr, en ökning med ca 157%. Intäkterna uppgick till 33,0 (41,0) Mkr, en minskning med ca 20% jämfört...
Maj 08, 2018

Delårsrapport för första kvartalet 2018

Under 2018 är vårt primära fokus att generera tillväxt genom ökad försäljning av vår egen produktportfölj och genom att utveckla nya licensaffärer, för att närma oss de finansiella målen och för att bidra till att rädda fler liv. Därför är det glädjande att vi redan för det första kvartalet kan rapportera en kraftig tillväxt i försäljningen av vår egen produktportfölj, som mer än fördubblades. Vi kan nu lägga hela tio kvartal av stigande försäljning (baserat på rullande tolvmånaderssiffror) bakom oss, så trenden är stabil. Den totala omsättningen och lönsamheten nådde däremot inte upp till de nivåer vi rapporterade under första kvartalet i fjol och det beror på att vi inte slutfört några nya licensaffärer detta kvartal.

Prenumerera