Nyheter

April 30, 2019

Bactiguard i fokus i Samhalls kundtidning

Sedan 2014 har Bactiguard och Samhall ett framgångsrikt partnerskap inom produktion, logistik- och städtjänster på Bactiguards huvudkontor i Tullinge. I senast numret av Samhalls kundtidning Samhall Story, berättar medarbetare om sitt arbete och engagemang i Bactiguard.

”Vi har två timmar till jobbet på morgonen. Det kan vara jobbigt på vägen hit. Men när jag kommer in genom dörren blir allt roligt. Vi räddar liv.”
RAJANI VIJAYARATNAM, RENRUMSOPERATÖR

2014 flyttade Bactiguard hem produktion från Asien till Sverige för att sluta gapet mellan utveckling och produktion och öka engagemanget bland medarbetarna. Lösningen blev ett samarbete med Samhall. Idag ansvarar Samhalls medarbetare för Bactiguards högteknologiska produktion av infektionsförebyggande katetrar på huvudkontoret i Stockholmsförorten Botkyrka. 

”Många tror att det är en extra belastning att ta in medarbetare från Samhall, men för att driva ett hållbart företag med ett modernt ledarskap måste man börja se alla människor som resurser, inte som problem.”

”Tillsammans med Samhall har vi kunnat bygga upp en produktion i Sverige som är ekonomiskt hållbar och håller extremt hög kvalitet.”
CHRISTIAN KINCH, VD BACTIGUARD

Läs hela artikeln: ”Vägen hem” - hämtad från Samhall Story 01 2019


Läs också tidigare artiklar:
Bactiguard Årets arbetsgivare – Visa Vägen-priset
Hållbart och lönsamt går hand i hand hos Bactiguard

 

Tillbaka